Siirry suoraan sisältöön

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät usein kysytyt kysymykset jotka liittyvät käytettyihin golfpallohin ja niiden ostoon. Jos täältä ei löydy etsimääsi vastausta voit aina ottaa yhetyttä meihin.

Miksi ostaa ja pelata käytetyillä golfpalloilla?

Ostaessasi käytettyjä golfpalloja teet ecoteon sekä säästä selvää rahaa! Käytettyjen golfpallojen hinnat voivat olla jopa ~60% uuden pallon hinnasta. Pelatessasi käytetyillä golfpalloilla voit pelata huoletta eikä sinun silloin tarvitse pelätä pallojen hukkaamista. Käytetyillä golfpalloilla ei ole vaikutusta peliisi, jonka takia käytetyt golfpallot on fiksu valinta. Jokainen meidän myymä käytetty golgpallo on askel kohti kestävämpää maailmaa ja golfaamista.

Miten käytetyt golfpallot eroaa uusista?

Tiesithän, että uusi golfpallo on yhden lyönnin jälkeen ”käytetty”. Sen takia monesti käytetyt golfpallot voivat vastata myös uutta. Osasta palloista taas löytyy enemmän käytön jälkeä jonka takia niille löytyy omat laatuluokituksensa.

Mistä golfpallot on kerätty?

Pääsääntöisesti kaikki myynnissä olevat golfpallot on kerätty golfkenttien vesiesteistä. Pallojen kerääminen vaatii ammattitaitoista sukellusta ja siihen erikoistuneita varusteita. Pallojen kerääminen on fyysistä työtä sekä todella likaista hommaa.

Mitä palloille tehdään keräämisen jälkeen?

Keräämisen jälkeen pallot kuljetetaan varastollemme, jossa pallojen varsinainen käsittely alkaa. Sukelletut golfpallot on lähes aina todella likaisia, jonka takia ne vaativat perusteellisen pesuprosessin. Pesuprosessimme käyttää hyvin vähän vettä eikä siinä käytetä ympäristölle haitallisia aineita. Pesun jälkeen pallot käyvät läpi monivaiheisen lajittelun, jonka jälkeen ne päätyvät myyntiin.

Kuinka kauan toimitus kestää?

Toimitusaika riippuu sijainnistasi ja toimitustavasta. Yleensä tilaukset ovat perillä 2-4 arkipäivän kuluessa. Käsittelemme tilaukset lähes joka arkipäivä ja pyrimme lähettämään tilauksen viimeistään seuraavana päivänä. Jos tarvitset pallot nopealla aika taululla voit ottaa yhteyttä ja voimme antaa hyvinkin tarkan arvion toimituksen kestosta.

Jokin edelleen Hukassa? Voit aina olla yhteydessä meihin asiasta kuin asiasta. Ota meihin yhteyttä haluamallasi tavalla täältä.