Siirry suoraan sisältöön

Meistä!

Hukkapallot on suomalainen käytettyjen golfpallojen verkkokauppa, joka on perustettu 2020. Meillä intohimo golfiin, yrittäjyys ja ympäristövastuullisuus yhdistyy ainutlaatuiseksi tarinaksi.

Olen hämeenlinnalainen 17-vuotias yrittäjä ja olen aina ollut kiinnostunut yrittäjyydestä. Aloitin yrittäjyyden 4H-yrittäjänä ja nykyisin toimin toiminimellä. Lukuisien omistautuneiden työtuntien ansiosta yritykseni toiminta on laajentunut useille eri paikkakunnille ja toiminnasta on tullut vakiintunutta.

Yksi ylpeydenaiheistamme on ympäristövastuullisuus. Keräämme talteen golffareiden hukkaamia palloja, jotka pesemme ja lajittelemme, jonka jälkeen myymme ne edulliseen hintaan. Yhdessä lukuisten ammattitaitoisten sukeltajiemme kanssa olemme keränneet kymmeniä tuhansia golfpalloja pois golfkenttien vesiesteistä.

Yrityksemme tarina kertoo siitä, kuinka intohimo ja ahkeruus voi muuttaa nuoren yrittäjän vision menestyväksi ja ekologisesti merkitykselliseksi yritystoiminnaksi. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet tähän mennessä ja samalla innolla, päättäväisyydellä katson tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin.

-Ukko